Sponsoren

Fotoalbum

Klik hier om naar het fotoalbum toe te gaan.

Randprogramma

Naast het wijkvolleybaltoernooi wordt er op 06 juli ook een randprogramma georganiseerd. Dit randprogramma is bedoeld voor diegene uit de wijk die niet mee kunnen (of willen) doen met het volleybaltoernooi maar toch wel iets anders zouden willen doen. Door het organiseren van het wijkvolleybaltoernooi in combinatie met dit randprogramma denken wij iedereen in de wijk Groot-Driene een leuke (en gezellige!) activiteit aan te kunnen bieden op zaterdag 06 juli aanstaande.

Deelname aan het randprogramma is gratis (behalve de BBQ).

Het randprogramma:

Springkussen
Voor de (kleine) kinderen zal er een springkussen geplaatst worden waar gratis gebruik van gemaakt mag worden. Tevens kan er genoten worden van popcorn en/of suikerspin.

Disc Jockey
De gehele dag is de professionele disc jockey aanwezig die de muzikale omlijsting verzorgen voor, tijdens en na het volleybaltoernooi. Er mag gedanst worden!

Warming-up
Voorafgaand aan de volleybalwedstrijden ( rond de klok van half een ) wordt de warming-up, als vanouds, verzorgd  door de mensen van Fit-Punt Groot Driene. Klokslag 13.00 uur begint het volleybaltoernooi.

Barbecue
Na afloop van het volleybaltoernooi, omstreeks 18.00 uur start de Barbecue. Voor dit evenement kunt u zich separaat opgeven. De kosten bedragen EUR 7,50 pp. Hiervoor krijgt u een vleespakket (van slagerij Leurink), een vissalade ( Van Visspecialis Hans Dijkman)  en diverse salades.

Tips / Ideeën?
Mocht u nog meer suggesties of tips hebben voor het randprogramma aarzelt u dan niet om contact met ons op te nemen.